Отделения

Пластична, естетична и реконструктивна хирургия - МБАЛ Медлайн

Метод за повдигане на седалището - N.M.G.L.

Д-р Евстратиос Габриел, специалист по пластична, естетична и реконструктивна хирургия с двадесетгодишен опит, представя своя уникален метод за повдигане на седалището - N.M.G.L.™ (New Method Of Gluteal Lift)

N.M.G.L.™ (New Method of Gluteal Lift) - Нов Метод за Седалищен Лифтинг, е минимално инвазивна хирургична техника за лечение на птоза (провисване) на седалището. Прилагането на метода води до трайно и окончателно решение на проблема.

В областта на седалището се имплантира униклният медицински продукт, разработен от д-р Габриел- силиконова мрежа, която действа като вътрешен корсет и поддържа седалището в перфектна стегната форма.

N.M.G.L. мрежата е изработена от напълно безопасен медицински силикон. Състои се от основно тяло, от което излизат седем "клона" с "кукички" по тях( подобно на елхова клонка).

Операцията за поставяне на мрежата трае по-малко от час. Резултатът е на лице веднага след операцията и остава за цял живот. Мрежата следва естествените движения на тялото, без да се вижда или усеща от пациента.
Операцията е свързана с минимален дискомфорт за пациента. Възстановяването е бързо- 2-3 дни. Белегът е почти незабележим, по-малък от 5 см и може да се скрие дори под стринг бикини.

Партньори
Alchemist Residence Philippopolis Пластична хирургия - Д-р Ангел Енчев Фондация Качество на Живот във FaceBook Mercedes Benz Stratis Gabriel - Cosmetic & Reconstructive Microsurgery Sonico Sotiris Gavriil Вашите гени за Вашето здраве
Интернет страница от БЛГР