Нашите Лекари

Доц. д-р Султанка Попова

Доц. д-р Султанка Попова

Доц. д-р Султанка Попова, дм е анестезиолог в МБАЛ Медлайн. Тя е водещ специалист в областта на анестезиологията и интензивното лечение.

Богатият си професионален опит натрупва в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение към Университетска болница Св. Георги в Пловдив, където започва работа през април 1970 г. В продължение на 2 мандата – от 1995 до 2005 г., е ръководител на елитното лечебно звено, което е най-голямата у нас с персонал над 100 души.

През 1980 г. защитава докторска дисертация по анестезиология и интензивно лечение в Медицинския университет в Пловдив, а от 1991 г. е доцент към Катедрата по анестезиология и интензивно лечение.

Участва редовно в наши и международни научни форуми. Завършва множество курсове за следдипломна специализация и квалификация в областта на анестезиологията и интензивното лечение и притежава сертификати от участията си в тях.

Анестезиолог

Партньори
Alchemist Residence Philippopolis Пластична хирургия - Д-р Ангел Енчев Фондация Качество на Живот във FaceBook Mercedes Benz Stratis Gabriel - Cosmetic & Reconstructive Microsurgery Sonico Sotiris Gavriil Вашите гени за Вашето здраве
Интернет страница от БЛГР