За нас

Информация за МБАЛ Медлайн Клиник

За нас

Болница Медлайн е водещо лечебно заведение в България. Разполага с отделения по хирургия, гинекология, ортопедия и травматология, ендокринология, урология, кардиология, гастроентерология, анестезиология и интензивно лечение, отделение по образна диагностика, клинична патология. Болницата е с модерно оборудване на кабинетите и операционните зали, а за удобството на пациентите са осигурени стаи с луксозно обзавеждане и много удобства. Болница Медлайн разполага с едни от най-добрите специалисти в своите специалности!

Медлайн Клиник е многопрофилна болница за активно лечение. В болницата има отделения по хирургия, гинекология, ортопедия и травматология, урология, ендокринология, кардиология, гастроентерология, анестезиология и интензивно лечение, отделение по образна диагностика, клинична патология. Болницата разполага с няколко модерно оборудвани операционни зали, снабдени със съвременна медицинска апаратура.

За пациентите са осигурени модерно обзаведени стаи, осигуряващи комфортно лечение и пребиваване. Всяка стая разполага с луксозно обзавеждане и съвременна апаратура, климатик, хладилник, телевизор и луксозна баня и тоалетна. В специализирана хирургична болница за активно лечение МЕДЛАЙН работи висококвалифициран медицински екип, който се грижи за качественото и професионалното лечение на нейните пациенти, както и за полагането на денонощни грижи за пребиваващите в нея.

Медлайн е първата клиника по пластична, естетична и реконструктивна хирургия, хирургия при наднормено тегло, урологични и сексуални смущения, УНГ болести в България, която предлага цялата гама от методи и техники за извайване на перфектно тяло и лице и повишаване качеството на живот. Болницата е създадена през 2005 година от гръцки и български хирурзи, които имат богат опит в пластичната хирургия и борбата със затлъстяването, урологията и андрологията.

Болничното лечение в МЕДЛАЙН се осъществява в отделенията по различните медицински специалности (виж меню Отделения). Извънболничното лечение се осъществява в ДКЦ Медлайн, разполагащ с всички лекарски кабинети за първични и консултативни прегледи. Диагностично-консултативният център работи в тясна връзка с отделенията на болницата. Има договор с НЗОК.

БолницаБолница
Медлайн
МедлайнМедлайн
Клиник
СХБАЛСХБАЛ
Медлайн
МБАЛ МедлайнМБАЛ Медлайн
Клиник
Моделна медицинска апаратураМоделна медицинска апаратура
Медлайн
Хирургично отделениеХирургично отделение
болница Медлайн
МедлайнМедлайн
Пловдив
Удобства за пациентитеУдобства за пациентите
Медлайн
Модерно обзаведени стаиМодерно обзаведени стаи
Медлайн
БарчеБарче
Медлайн
Отлични условияОтлични условия
Медлайн
Болница МедлайнБолница Медлайн
Пловдив
Партньори
Alchemist Residence Philippopolis Пластична хирургия - Д-р Ангел Енчев Фондация Качество на Живот във FaceBook Mercedes Benz Stratis Gabriel - Cosmetic & Reconstructive Microsurgery Sonico Sotiris Gavriil Вашите гени за Вашето здраве
Интернет страница от БЛГР