Болнично лечение

Болнично лечение в Медлайн

Болничното лечение се осъществява в отделенията по различните медицински специалности.

МБАЛ „МЕДЛАЙН” има сключен договор с НЗОК.

Изграден е единен стандарт за добра медицинска практика, както и система за контрол на качеството в областта на медицинската дейност, обслужването на пациентите и обучението на лекарите, сестрите и техническия персонал.

МБАЛ МЕДЛАЙН Е СВЪРЗАНА С DOCTORSHOSPITAL - АТИНА в обща информационна система с възможност за взаимен обмен на информация и международни консултации в реално време.

МЕДЛАЙН е болнично заведение на най-високо равнище не само в България, но и в целия наш географски район. Болницата е многопрофилна. Тя разполага с 6 модерни операционни зали, организация за еднодневна хирургия, пълен обем на хирургичните специалности.

В болницата работят две реанимационни отделения, в които екип от опитни реаниматори и анестезиолози се грижи денонощно за пациенти в тежко състояние.

Болните се настаняват в удобни и хигиенични стаи, като според възможностите си могат да изберат самостоятелна "ВИП" или "Лукс стая". Условия за максимална самостоятелност и комфорт има и в стаите с 4 легла. Стаите имат отделен санитарен възел - тоалетна и баня - които са изградени по швейцарски стандарт.

Храненето е на съвременен принцип. Всеки болен получава прясно приготвена на място храна според заболяването си и предписанието на лекаря и диетолога. Храненето се извършва в стаите, като качеството е гарантирано чрез контролиран пренос на храната в херметически контейнери от кухнята до пациента.

Партньори
Alchemist Residence Philippopolis Пластична хирургия - Д-р Ангел Енчев Фондация Качество на Живот във FaceBook Mercedes Benz Stratis Gabriel - Cosmetic & Reconstructive Microsurgery Sonico Sotiris Gavriil Вашите гени за Вашето здраве
Интернет страница от БЛГР